Hvem er vi?

Vi er en famlievirksomhed som startede i 1964. Vi producerer juletræer & pyntegrønt. Derudover indkøber vi juletræer på rod og pyntegrønt til selvklip.

Juletræerne går til eksport og pyntegrønt til danske kirkegårde & eksport.

Vi er selv med i hele produktionen. Vi har maskiner til håndtering af alle arbejdsgange fra frø til det færdige produkt.

Vores Historie

Firmaet, der i dag er kendt som Askjær A/S, blev startet 20. oktober 1964 af Jakob Askjær, som den dag i dag stadig er aktiv i den daglige drift.

I starten bestod produktionen mest i klipning af pyntegrønt og skovning af råtræ. Senere kom juletræsproduktionen med som en naturlig del af udviklingen.

Vores første egen produktion af juletræer og pyntegrønt blev startet i 1984, hvor sønnen Lars også begyndte sit arbejde i virksomheden.

I 1987 flyttede firmaet til sin nuværende adresse på Hejnsvigvej 6, 6622 Bække.

Vores Vision

Vi er jeres foretrukne leverandør af juletræer sammen laver vi det optimale produkt til jeres marked. Vi arbejder kontinuerligt på at optimere vores porduktion og kvalitet - bl.a laver vi en del forsøg indefor formklipning - for at kunne levere juletræer der er optimalt tilpasset til jeres markeder og som honorerer jeres kunders behov.

Vores mærknig og palletering er let gennemskueligt - fra voksested til produkt på pallen.

Vi arbejder med produktionsmetoder der er miljøvenlige - og vi er Global G.A.P. certificerede

Hejnsvigvej 6 - DK 6622 Bække
+45 21 76 78 86
lars@askjaer-as.dk